Siden 1911 har Frederiksberg Vinimport A/S importeret fine vine fra Bordeaux, Bourgogne og Rhône. I dag omfatter vort sortiment både dagligvine af høj kvalitet fra udvalgte producenter i Frankrig og Italien samt ædle vine fra de kendte Cru Classé slotte i Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Piemonte og Italien. Disse vine  bliver importeret i mindre partier på 100-600 flasker ad gangen og er et resultat af en lang og omhyggelig udvælgelsesprocedure.

Anerkendelse fra vinskribenter
Vi fører primært vine fra producenter, som har dokumenteret deres faglighed gennem mange år ved at vinde anerkendelse fra franske, engelske og amerikanske vinskribenter og -eksperter. Om de fleste produkter i vores webbutik kan man få oplyst, hvilken bedømmelse vinen har fået af anerkendte vinskribenter, og i mange tilfælde er bedømmelsen uddybet med ekspertens kommentarer. Ikke alle producenter indsender deres vine til bedømmelser, og bevæggrunden hertil svinger mellem manglende tid og manglende interesse i at få vinen bedømt. Vi har naturligvis også et udvalg af disse, mindre kendte vine, men fælles for alle de vine som vi fører i vort sortiment er, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Frederiksberg Vinimport A/S garanterer for den gode smagsoplevelse.

Økologiske principper
De fleste af vore producenter dyrker deres vinmarker efter tilnærmet økologiske principper, d.v.s. uden anvendelse af herbicider og med anvendelse af naturgødning. Vore vine er hverken tilsat sukker eller syre eller lagret i tanke med egespåner. Vinene er lavet på naturens egne præmisser. Vi forhandler også vine fra økologiske producenter, hvis kvaliteten er i højsædet, og disse finder man under FIND VIN EFTER "Økologiske vine".

Ingen industri-vine
Alle vore vine har et relativt lavt indhold af sulfitter og vi sælger ikke vine, som indeholder sorbater. Vinene i vort sortiment er derfor velegnede, hvis man lider af allergi overfor disse stoffer. Vi forhandler kun anerkendte producenter, som anses for at være blandt de bedste i den pågældende appellation. Vinene opbevares på et isoleret speciallager, som over en 12-måneders cyklus svinger i temperatur mellem 11º-16º Celcius, hvilket sikrer vinens kvalitet i hele dens naturlige levetid.
 
Gaveforsendelser
Frederiksberg Vinimport er en skattet samarbejdspartner hos mange erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, da vi pakker og udbringer vingaver til fødselarer og jubilarer overalt i Danmark. Vi har et udvalg af smukt forabejdede, bæredygtige træ-gaveæsker, som efter ønske kan få logo påtrykt. Denne service ydes naturligvis også til private kunder.

Vinsmagninger
Hvis et firma eller en forening ønsker at samle ansatte eller medlemmer til en hyggelig sammenkomst, arrangerer vi gerne særlige vinsmagninger i firmaets/foreningens egne lokaler. Ring og hør nærmere på tlf: 3819 0633.

 
 
 
 

Inspiration

Her er der mulighed for at få Inspiration til en vin, som passer til mad og/eller anledning.

Værd at vide

September 2013:
Rubrikken VÆRD AT VIDE vil lidt efter lidt blive fyldt med mindre artikler med relation til "vin". Se også LEKSIKON.

Frederiksberg Vinimport A/S   •   Skovridervej 18   •   4171 Glumsø   •   tel: 38 19 06 33   •   e-mail:    •   CVR-nr. 13 92 37 87