Levering:
Ordren leveres inden for 5-7 arbejdsdage efter fremsendelsen af ordrebekræftelsen. Til privatkunder i Storkøbenhavn (postnumrene 1000-2990) finder levering sted med bud, hvis levering kan finde sted mandag til fredag mellem kl. 9 - 16 og efter forudgående aftale. Hvis leveringsadressen er en arbejdsplads, som har åbent mellem kl. 9 - 16, leverer vi hertil uden forudgående aftale.

I resten af landet sender vi med Post Danmarks pakkepost eller med fragtmand, hvis der er tale om et større antal flasker.

Vi leverer helt ned til én flaske ad gangen, men det anbefales at købe mindst tre flasker a.h.t. fragtudgiften pr. flaske.

Priser for levering i Danmark:
1 - 12 flasker: kr. 125,00 inkl. moms.
Over 12 flasker: kr. 200,00 inkl. moms.
NB! Husk at ved køb af produkter for mindst kr. 2.500 kroner inkl. moms er levering til brofaste øer i Danmark fragtfrit. Vi leverer ikke ordrer til Færøerne og Grønland og til udlandet.

NB: Gratis levering til Pickup-Point på Frederiksberg.
Kunder kan vælge at få GRATIS levering ved at benytte vor ny service "Pickup-Point Frederiksberg". Ordren skal afhentes i restauranten Sushi Factory, Godthåbsvej 96, 2000 Frederiksberg i tidsrummet kl. 15:00 til 20:00. Vi ringer op eller sender besked via e-mail når ordren er klar til afhentning. Bemærk venligst! Varer bestilt efter onsdag kl. 1800 afleveres først til Sushi Factory torsdag i ugen efter.

Hvis De er utilfreds med varen
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.

Forbrugeraftaleloven omfatter således ikke returret for drikkevarer købt over internettet. Alligevel giver vi hos Frederiksberg Vinimport A/S mulighed for at returnere leverancen eller dele heraf, hvis en vin ikke lever op til Deres forventninger. Begrundelsen er, at selvom vi står inde for kvaliteten af vinene i vort produktsortiment, kan vi ikke garantere for, at vinen, som er købt uden forudgående prøvesmagning, falder i Deres smag, uanset uafhængige vineksperters positive bedømmelse.

Sådan får De byttet Deres varer
Hvis De ønsker at benytte returretten skal henvendelse foregå pr. brev eller e-mail og finde sted inden 14 dage efter modtagelsen af varen vedlagt en kopi af fakturaen. Alternativt kan denne standardfortrydelsesformular benyttes.

De er velkommen til at ringe til Frederiksberg Vinimport A/S før en eventuel procedure om returret indledes, da en negativ smagsoplevelse kan skyldes en forkert behandling af vinen (drikketemperatur, manglende iltning etc.).

De ønskede varer skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at vi har modtaget meddelelse om det fortrudte køb. De afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

De bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er De ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vinen skal ved tilbagelevering naturligvis være i samme stand som ved leveringen og returneres i den originale karton.

De uønskede varer kan også leveres retur ved en personlig henvendelse. Man skal så blot ringe til os og aftale et tidspunkt. Yderligere oplysninger om købers rettigheder fremgår af Lov om Forbrugeraftaler af 13. juni 2014.

Returadresse
Frederiksberg Vinimport A/S
Skovridervej 18
4171 Glumsø

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis De fortryder købet, returnerer vi naturligvis det beløb, der er indbetalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som De hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis De benytter returretten, refunderes den del af fakturaen som udgør køb af vin, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om at De har fortrudt købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre de inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Betaling
Betalingen for de bestilte varer reserveres på betalingskortet ved afgivelsen af bestillingen, men beløbet trækkes først på kortet, når varerne afgår fra lageret.

Betalingskort og gebyrer:
Der er intet gebyr ved brug af Dankort.

På de øvrige betalingskort pålægges et gebyr pr. transaktion (købsbeløb), der udelukkende går til PBS. Gebyrets størrelse afhænger af korttypen:

 • VISA og Mastercard udstedt i Danmark: 1,50% (minimum 0,70 kr. pr. transaktion)
 • VISA og Mastercard udstedt i udlandet: 2,90 % (minimum 1,95 kroner pr. transaktion).
 • Diners Club udstedt i Danmark: 1,25% (minimum 0,70 kr. pr. transaktion)
 • JCB og Diners Club udstedt i udlandet: 3,75 % (minimum 1,95 kroner pr. transaktion).

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som er godkendt ved købet.

Børn og unge under 18 år
Man skal være fyldt 18 år for at handle på frederiksberg-vin.dk - og er ordreafgiver under 18 år skal der foreligge samtykke fra forældrene.

Generelt
Alle køb foregår efter gældende dansk lov, d.v.s. at alle anførte priser er inklusiv gældende afgifter (vin- & emballage) og moms. Priserne er dagspriser.

Lovpligtig reklamationsret:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Iht. købeloven er der 24 måneders reklamationsret for fejl og mangler der er til stede ved købet, dog følger reklamationslængden vinens naturlige holdbarhed.

Det betyder, at køber kan få vinen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert behandling eller opbevaring.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Frederiksberg Vinimport inden for rimelig tid efter at der er konstateret mangler ved varen. Hvis reklamationen finder sted inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder Frederiksberg Vinimport naturligvis alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

Frederiksberg Vinimport A/S
Skovridervej 18
4171 Glumsø

Returnering af vine foregår ligeledes til ovenstående adresse. Inden De returnerer vinen, vil vi være taknemmelige for at blive kontaktet pr. brev eller e-mail. Det er ikke et krav, men det letter sagsbehandlingen og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Vær opmærksom på at vine altid skal returneres til os i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering på at varen er afsendt, således at vi kan refundere fragtudgiften.

Offentlig klageadgang
I følge Lov om Forbrugeraftaler af 13. juni 2014 skal vi oplyse om kundens klageadgang til relevante klagenævn. Vi henviser til:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk 

Forbrugerklagenævnet har i perioder en lang ekspeditionstid, og det kan derfor være en fordel at rette henvendelse til e-mærket.

www.frederiksberg-vin.dk er e-mærket, hvilket giver forbrugeren adgang til at benytte e-mærkets GRATIS sagsbehandling. Når De har handlet i en e-mærket netbutik, er De omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. 

Ønskes yderligere oplysninger kan henvendelse ske til:

e-mærket
Generatorvej 8D, st. tv.
2860 Søborg
Telefon: 4485 8590 (mandag-fredag kl. 0900-1500)
www.emaerket.dk 

I tilfælde af en konkret tvist mellem Dem og os er Frederiksberg Vinimport A/S forpligtet til uopfordret og uanset tidligere fremsendelse af samme at fremsende et anbefalet brev med oplysning om offentlig klageadgang med følgende tekst:

"I følge Lov om Forbrugeraftaler af 13. juni 2014 skal vi oplyse om kundens klageadgang til relevante klagenævn. Vi henviser til:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk"

Persondatapolitik
For at kunne indgå aftale med os på frederiksberg-vin.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Information om Deres køb af varer hos os

Vi foretager registreringen af personoplysninger med det formål at kunne fremsende varen til den korrekte adresse samt til regnskabsformål.

Personoplysningerne registreres hos FREDERIKSBERG VINIMPORT A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Det er valgfrit at give samtykke til at modtage vort nyhedsbrev pr. e-mail.

Personoplysningerne registreres hos FREDERIKSBERG VINIMPORT A/S samt i vort økonomisystem hos www.e-conomic.dk. Det er kun direktøren, kontorpersonalet samt selskabets revisor Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, som har adgang til de fortrolige oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af købers udtrykkelige samtykke og på en sådan måde, at der informeres præcist om hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor.

Den dataansvarlige på frederiksberg-vin.dk er FREDERIKSBERG VINIMPORT A/S.

Kundeoplysninger transmitteres altid krypteret. Vi opbevarer dog ikke kundeoplysningerne krypteret.

Oplysninger afgivet til frederiksberg-vin.dk hverken videregives eller sælges til trediemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FREDERIKSBERG VINIMPORT A/S har De altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. De har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Disse rettigheder har man ifølge Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FREDERIKSBERG VINIMPORT A/S via e-mail vin@frbvin.dk

Information om cookies og andet indhold
For at opleve den fulde funktionalitet af websiten, skal den anvendte browser acceptere og gemme alt indhold (såsom HTML, grafik, JavaScript og cookies) fra domænet frederiksberg-vin.dk under besøgets varighed, men man er velkommen til at slette alle cookies og andet indhold fra dette domæne efter hvert besøg.

For at forbedre hastigheden af websiten kan HTML, grafik og JavaScript blive gemt i browseren i op til 6 måneder.

Vor brug af cookies kan inddeles i de følgende kategorier og formål:

 • A: Anonyme identitets cookies: Bruges af tekniske årsager til at holde styr på den nuværende handling, såsom gennemførelsen af en bestilling. Varigheden kan variere fra ét besøg til en uge med varigheden forlænget efter hvert nyt besøg.
 • B: Cookies der gemmer brugervalg, såsom hvilket listevisning De foretrækker. Varigheden kan variere fra et besøg til 6 måneder med varigheden forlænget efter hvert nyt besøg.
 • C: Yderligere cookies der kan blive gemt under vores eller andres domæner af trediepart. Deres varighed kan være op til adskillige år med varigheden forlænget efter hvert nyt besøg. Disse cookies kommer fra plug-ins, som bliver indlæst fra andre domæner end vort. Man kan trygt blokere eller fravælge disse (blokering kan ske ved at nægte adgang til de ekstra domæner, hvorfra disse plug-ins indlæses fra).

Man kan bladre igennem vores website uden at acceptere nogen af disse cookies, men bestilling, interaktive formularer og anden funktionalitet vil sandsynligvis ikke virke uden kategori A og B cookies.

Vore cookies (kategori A og B) vil aldrig blive brugt til at sammenkæde afgivne data med nogen anden service eller til sporing på tværs af internettet.

Frederiksberg Vinimport A/S bruger de følgende trediepart plug-ins på vores websites, som hver har deres egen privacy policy og som hver kan gemme cookies, som det står frit at blokere eller fravælge (ifølge kategori C ovenfor):

 1. "Google Analytics": Vi bruger dette til logstatistik - dvs. det opsamler anonym information kun til vores brug, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v. Læs mere om Google Analytic's Privacy Policy og fravælg dataopsamling/cookies på: www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html
 2. "AddThis": Vi bruger dette for at kunne tilbyde fleksible muligheder for deling. Læs mere om AddThis' Privacy Policy og fravælg dataopsamling/cookies på: www.addthis.com/privacy
 3. "Google+": Vi bruger dette til at tilbyde deling på Google+, men på en måde der ikke burde sætte cookies.
 4. "Facebook": Vi bruger dette til at linke til vores Facebook profil, men på en måde der ikke burde sætte cookies.

Bemærk, at medens vi giver adgang til deling på sociale netværk services, såsom Facebook, så bruger vore sider ikke tællere eller andre komponenter, der direkte kalder disse services uden handling fra Dem. Se venligst Privacy Policy information fra hver enkelt serviceudbyder, som De måtte ønske at bruge for at se, hvad der sker med denne information, når deling påbegyndes.

 
 
 
 

Inspiration

Her er der mulighed for at få Inspiration til en vin, som passer til mad og/eller anledning.

Værd at vide

September 2013:
Rubrikken VÆRD AT VIDE vil lidt efter lidt blive fyldt med mindre artikler med relation til "vin". Se også LEKSIKON.

Frederiksberg Vinimport A/S   •   Skovridervej 18   •   4171 Glumsø   •   tel: 38 19 06 33   •   e-mail:    •   CVR-nr. 13 92 37 87