Som afsender af "Nyhedsbrev" garanterer vi, at der ikke bliver sendt mere end 24 om året eller i gennemsnit 2 breve om måneden. De vil opleve, at der i enkelte måneder ikke udsendes nyhedsbreve, og omvendt vil man i andre måneder kunne opleve at modtage op til 3 mails.

Som modtager af "Nyhedsbrev" er De sikker på ALTID at få det bedste tilbud, idet vi helt bevidst ønsker at forkæle de forbrugere, som har vist os den tillid at abonnere på "Nyhedsbrev".

Nyhedsbrevene udsendes via MailChimp, en af internettes mest seriøse formidlere af nyhedsbreve. Læs om MailChimp her. MailChimp er forbrugerens vagthund og monitorerer misbrug. Når en forbruger "unsubscriber", fjernes mail-adressen automatisk fra distributionslisten og navnet kan kun tilføjes påny ved at forbrugeren aktivt tilmelder sig "Nyhedsbrev".

Vi garanterer, at Frederiksberg Vinimport A/S og MailChimp ikke misbruger fortrolige oplysninger, herunder at e-mail adresser ikke videregives eller sælges til andre udbydere af produkter og ydelser.

 
 
 
   


TIDLIGERE UDSENDTE NYHEDSBREVE:

 
 
 
 
Inspiration

Her er der mulighed for at få Inspiration til en vin, som passer til mad og/eller anledning.

Værd at vide

September 2013:
Rubrikken VÆRD AT VIDE vil lidt efter lidt blive fyldt med mindre artikler med relation til "vin". Se også LEKSIKON.

Frederiksberg Vinimport A/S   •   Skovridervej 18   •   4171 Glumsø   •   tel: 38 19 06 33   •   e-mail:    •   CVR-nr. 13 92 37 87